Teckeltje.nl

Voor Teckelinfo, Teckelpups én dekreuen

teckel ruwhaar variatie standaard
us Kjeld du Chapeau


Onze Standaard Duwhaar Reu Rufus is een lieve huishond, die graag zwemt, in bos struint, en veel speelt met andere honden en kinderen. Op de bank of op schoot bij zijn baasjes is het ultieme genot voor hem Rufus is Nederlands Jeugdkampioen, en de 4 punten voor Nederlands kampioen zijn er al, nu nog een kwart puntje halen wat helaas door Corona vertraagd is.Rufus was bij de 6 laatste overgebleven honden van de hond van het jaar show 2019. Hij is een leuke lieve kerel die overal mee naar toe kan en gaat, ook in de vakanties gaat hij gewoon mee. Hij heeft al prachtige pups verwekt. Hij is beschikbaar voor teefjes met een stamboom en geldige ECVO ogentest, uiteraard heeft Rufus ook deze test.

Grootte en variëteit Standaard Ruwhaar
Kleur Wildkleur
NHSB nr. 3111409
Geboortedatum 11 februari 2018
Vaderhond Lora di Lora Levi-Jay
Moederhond Olivia du Chapeau
Oogonderzoek ECVO 10 oktober 2019
Exterieur Uitm. hoofd, oog en oor, sterke krachtige hals, uitm. rugbelijning, uitst. schaargebit, goede voorborst, harde beharing, vlot gangwerk,
Werkkwalificaties
Gegevens eigenaar 
Eigenaar Geuranneke Hartnack
adres v. oldenbarneveltstraat 88
Kennel  Postcode 3882 CG
geuranhartnack@gmail.com Woonplaats Putten
http://www. Telefoon 0651873457
Ut it Doarp Ouzo


Mijn vrolijke, evenwichtige, jonge en hele mooie standaard ruwhaar reu Ut it Doarp Ouzo (roepnaam Sepp) staat ter dekking voor passende teefjes met stamboom en geldig oogonderzoek. Sepp is in bezit van geldig ECVO oogonderzoek en is Osteogenesis-Imperfecta vrij. Omdat Sepp vooral graag in duin en strand is of bij mijn voeten of tegen me aan op de bank zit, bezoeken we beperkt shows. Op zijn laatste show (de kampioensclubmatch NTC in Wijchen op 30 mei 2019) kreeg hij een uitmuntend en was hij als eerste geplaatst! Wil je Sepp leren kennen van karakter en zien of hij je aanspreekt, kom dan eens langs in Noordwijk dan maken we met de honden een strandwandeling of je komt gewoon even kijken.

Grootte en variëteit Standaard Ruwhaar
Kleur Black and Tan
NHSB nr. 3121723
Geboortedatum 28 april 2018
Vaderhond Barbaros van de Mibaf's Hoeve
Moederhond Shortfeets Mercedes
Oogonderzoek goedgekeurd op 7 juli 2020
Exterieur prima verhoudingen, fraai hoofd, zeer rastyp. expressie, mooie voorborst, goede boven-en onderbelijning, keurige hoekingen, mooie harde beharing
Werkkwalificaties
Gegevens eigenaar 
Eigenaar Francis Zonneveld
adres Hoogwakersbosstraat 17
Kennel  Postcode 2202 ST
fr.zonneveld@gmail.com Woonplaats Noordwijk
Telefoon 06-53808892
Firgas-Félipe v.h.Huys Ringh de Vries

v.h. Huys Ringh de Vries
v.h. Huys Ringh de Vriesv.h. Huys Ringh de Vries

Onze jonge ruwhaar reu Firgas-Félipe v.h.Huys Ringh de Vries staat zeer beperkt ter dekking voor passende teefjes met stamboom en geldig oogonderzoek, Zowel zijn vader Goya uit het Heksenspoor als zijn moeder Nederlands en Jeugd-Kampioen Valencia-Isa v.h.Huys Ringh de Vries hebben een afstammings-profiel en zijn DNA getest op de oogaandoening Crd-PRA en vrij bevonden en Osteogenesis-Imperfecta vrij. Op de tentoonstellingen Eindhoven, Goes en Rotterdam `17 werd hij Best of Breed en in Groningen j.l. ook Best of Breed en dat was het laatste wat hij nodig had om Definitief Nederlands Kampioen te worden. Hij had een uitnodiging voor de Hond van het Jaarshow in 2018/Amersfoort. Firgas draait als enige reu tussen 6 teefjes mee in ons woongebeuren.

Grootte en variëteit Standaard Ruwhaar
Kleur Wildkleur
NHSB nr. 3018177
Geboortedatum 13 september 2015
Vaderhond Goya uit het Heksenspoor
Moederhond Ned.Jeugd en def.Ned. Kampioen Valencia-Isa v.h.Huys Ringh de Vries
Oogonderzoek Evo oogonderzoek maart 2018 goedgekeurd
Exterieur Nederlands en Luxemburgs Kampioen
Werkkwalificaties
Gegevens eigenaar 
Eigenaar W.I. Woters
adres Flemingstraat 356
Kennel v.h. Huys Ringh de Vries Postcode 2041VT
wilyvicycris@casema.nl Woonplaats Zandvoort
http://www.teckelsvanhethuysringhdevries.nl Telefoon 023 5714695